Aanbieding! Plantronics CS510 DECT draadloze headset Bekijk groter

Plantronics CS510 DECT draadloze headset

84691-02

Nieuw

Hoge prestaties voor iedere kantooromgeving met de Plantronics CS510 lichtgewicht draadloze DECT headset. Draadloos telefoneren met een bereik van wel 120 meter, maak kennis met stijl en kwaliteit! Ook voor iedere Call Centre omgeving een ideaal product.

Meer details

2 Items

Op voorraad

€ 224,96
€ 272,20 incl. BTW

-25%

€ 362,94

Datasheet

ConnectiviteitDECT
BereikTot maximaal 100-120 meter (afhankelijk van de locatie)
SpreektijdTot wel 9 uur continue (13 uur met Spare Boosted Batterij 202599-03)
Noise-cancellingJa
Gewicht headset74 gram
Batterij verwisselbaarJa
GehoorbeschermingBescherming tegen piekgeluiden boven 85dB
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Vaste telefoons - Kantoor- en Call Center omgevingen.

Meer informatie

De lichtgewicht draadloze DECT headset CS510 van Plantronics is een revolutie onder draadloze headsets. De headset weegt slechts 72 gram, hierdoor en door de comfortabele pasvorm en de over het hoofd draagstijl is de CS510 geschikt voor iedere kantooromgeving of thuiswerkomgeving maar ook zeker in een call centre omgeving.

Hij is zeer eenvoudig aan te sluiten dus ook in een hot-desking omgeving komt de CS510 volledig tot zijn recht. Wanneer u er een electrische of akoestische hoornlifter bij aansluit kunt u ook vanaf afstand opnemen en neerleggen. Deze zijn los verkrijgbaar en afhankelijk van uw telefoontoestel.

De CS510 heeft een vernieuwend design maar wel met de bekende betrouwbare kwaliteit die u van Plantronics headsets gewend bent. U kunt de headset eenvoudig aan ieder basisstation koppelen, ideaal dus wanneer u van bureau moet wisselen. Via de headset bedient u eenvoudig het volume (+/-) en kent de headset ook een mute functie (hierbij hoort de persoon aan de andere kant van de lijn u niet en kunt u even ruggespraak houden).

De CS510 maakt gebruik van CAT-iq breedband audio voor een optimale geluidskwaliteit, verder is de headset ook voorzien van een digitale geluidsverwerking, noise-cancelling voor het wegnemen van achtergrondgeluiden en SoundGuard® DIGITAL™ , dit zorgt ervoor dat uw gehoor beschermt is tegen geluidspieken boven de 85dBA.

De belangrijkste kenmerken van de Plantronics CS510:

 • Eenvoudig te installeren op ieder telefoontoestel (met uitzondering van draadloze telefoons)
 • Een bereik tot maximaal 120 meter vanaf het basisstation
 • 100% DECT technologie en WiFi-vriendelijk dus geen vervelende storingen van draadloze netwerken
 • In combinatie met een electronische of akoestische hoornlifter (los verkrijgbaar) is het mogelijk om gesprekken vanaf afstand op te nemen of te beëindigen
 • Eenvoudig via de headset het volume (+/-) en de mute knop bedienen
 • Aanpasbaar stroomsysteem zorgt voor een langere spreek- en standbytijd
 • Optie om te schakelen tussen breedband audio en narrow band
 • Voor van DSP (Digitale geluidsverwerking) voor een natuurlijk stemgeluid
 • Voorzien van noise-cancelling technologie voor het wegfilteren van achtergrond geluiden
 • Optie om nog 3 andere Plantronics CS500 of Savi® headsets in het gesprek te betrekken
 • Door de headset in het basisstation te plaatsen wordt deze eenvoudig gekoppeld aan het basisstation, makkelijker kan het gewoon niet
 • Voorzien van een auto-answer optie, deze biedt u de mogelijkheid om gesprekken automatisch op te nemen en neer te leggen wanneer de headset uit het basisstation haalt of weer terug zet.
 • Draagstijl is over het hoofd, 1 oor
 • Gewicht van de headset is slechts 74 gram
 • Spreektijd continue tot maximaal 9 uur

Dit product is TCO gecertificeerd, dit houdt in dat deze headset ontworpen en geproduceerd is tegen de sterkste normen ter wereld ten aanzien van prestaties  en milieu. Daarnaast geeft het ook aan dat Plantronics headsets gecontroleerd zijn op gebruiksgemak, goede prestaties en een verminderd effect op het milieu. Headset die zijn gecertificeerd volgens de normen van TCO voldoen aan de eisen van TCO ten aanzien van ergonomie, ecologie en energie. Bij draadloze headsets voldoen ze ook aan de eisen ten aanzien van straling. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.tcodevelopment.com. TCO is een onafhankelijke organisatie.

Recensies

Schrijf uw recensie

Plantronics CS510 DECT draadloze headset

Plantronics CS510 DECT draadloze headset

Hoge prestaties voor iedere kantooromgeving met de Plantronics CS510 lichtgewicht draadloze DECT headset. Draadloos telefoneren met een bereik van wel 120 meter, maak kennis met stijl en kwaliteit! Ook voor iedere Call Centre omgeving een ideaal product.

Schrijf uw recensie

Downloaden

EHS Guide 2013 Engels

Overzicht van de verschillende EHS kabels (engelstalig)

Downloaden (7.35M)