Plantronics Savi W445-M USB DECT Headset Lync Bekijk groter

Plantronics Savi W445-M USB DECT Headset Lync

203949-02

Nieuw

Draadloze DECT headset met onbeperkte spreektijd! Dat is de Plantronics Savi W445-M USB DECT Lync headset.

  

Meer details

€ 271,90
€ 329,00 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitDECT (USB)
Bereik100-120 meter max.
SpreektijdOnbeperkt (met Hot Swap batterij)
Noise-cancellingJa
Gewicht headset21 gram
Batterij verwisselbaarJa
GehoorbeschermingBescherming tegen piekgeluiden boven 118dB
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Microsoft Lync 2013, 2010, OCS (PC/Laptop)

Meer informatie

De W445-M is net als de W440-M een draadloze USB DECT headset voor Microsoft Lync, maar nu met onbeperkte spreektijd. Ideaal voor werkplekken waar de dagen langer zijn dan de standaard kantoortijden. Dankzij de "Hot-Swap" batterij kunt u tijdens een gesprek de batterij wisselen zonder het gesprek te verliezen. De headsethouder van de W445-M heeft in de zijkant een extra paneel waar een batterij kan worden geladen terwijl u de headset in gebruik heeft. Is de batterij in uw headset bijna op, wissel hem dan eenvoudig met de tweede batterij en continueer uw gesprek. U heeft nu immers een onbeperkte spreektijd!

De W445-M is op 3 manieren te dragen. Over het hoofd (hoofdband meegeleverd), over het oor (oorhaakjes en oordopjes in 3 maten meegeleverd) en als laatste achter het hoofd langs (nekband is los verkrijgbaar). Met 21 gram is de W445-M net als de W440-M de lichtste draadloze headset op de markt. De headset communiceerd met de D100 DECT dongel die in de USB poort van uw PC of Laptop gaat.

Hij is 100% geoptimaliseerd om te gebruiken met Microsoft Lync en kan direct worden aangesloten zonder dat u extra software dient te installeren. Door de naadloze integratie met de UC oplossing van Microsoft zijn alle functies direct te gebruiken, denk hier bij bijvoorbeeld aan het op afstand opnemen en neerleggen, aanpassen van het volume of het in-/uitschakelen van de mute functie.

Alle onderdelen zoals de hoofdband, oordopjes, oorhaakjes, batterij etc. zijn los verkrijgbaar en daarmee eenvoudig op regelematige basis te vervangen. Dit in verband met de hygiëne. De W445-M is een comfortabele en eenvoudig te gebruiken headset en in te zetten zowel op kantoor als bij thuiswerkers.

Recensies

Schrijf uw recensie

Plantronics Savi W445-M USB DECT Headset Lync

Plantronics Savi W445-M USB DECT Headset Lync

Draadloze DECT headset met onbeperkte spreektijd! Dat is de Plantronics Savi W445-M USB DECT Lync headset.

  

Schrijf uw recensie

Accessoires

Downloaden

Softphone Compatibility

Overzicht Softphone Compatibility

Downloaden (5.36M)

Product Spec NL

Product Informatie Savi W400 NL

Downloaden (334.07k)