Plantronics Blackwire C520-M USB Headset

88861-02

Nieuw

Dubbeloors Lync geoptimaliseerde USB headset, de Plantronics Blackwire C520-M met Smart Sensor technologie!

Optimized for Microsoft Lync PC en Laptop 

Meer details

2 Items

Op voorraad

€ 90,90
€ 109,99 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitUSB
Noise-cancellingJa
GehoorbeschermingBeschermt tegen geluidspieken boven 118 dBA
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Microsoft Lync 2010, 2013 en OCS

Meer informatie

De Plantronics Blackwire C520-M is een USB headset die geoptimaliseerd om te gebruiken met Microsoft Lync 2010, 2013 of OCS. Deze speciale uitvoering is een Plug & Play headset wanneer de gebruiker hem aansluit op de pc/laptop. Uw Lync omgeving zal de headset direct herkennen en gebruiken voor de spraakcommunicatie.

Als draagstijl is de C520-M een over het hoofd headset. De hoofdbeugel is ontwerpen voor extra comfort en daarom kan deze headset perfect ingezet worden voor mensen die intensief aan de telefoon zitten. De spreekbuis is buigzaam en daarmee in de juiste positie van uw mond te plaatsen, wij adviseren twee vingers vanaf de mond als de beste positie.

De oorschelpen zijn draaibaar zodat u de headset eenvoudig en discreet op kunt bergen in de standaard meegeleverde opbergetui. Tegen is de headset voorzien van een hoogwaardige noise-cancelling technologie, het onderdrukken van achtergrondgeluiden en echo-cancellation. Tussen de headset en de USB aansluiting is een inline-control ingebouwd, hiermee kunt u als gebruiker eenvoudig het volume aanpassen, de mute functie in en uitschakelen en een gesprek aannemen of neerleggen.

De Plantronics Blackwire C520-M is ook voorzien van Smart Sensor technologie. De smartsensors herkennen wanneer u de headset op- of afzet. Wanneer u de headset opzet zal hij automatisch een binnenkomend gesprek aannemen. De oorkussens zijn van comfortabel, zacht kunstleder voor langdurig gebruik. De Blackwire C520-M is zeer te gebruik in een intensieve belomgeving zoals een klantenservice, call center maar kan ook prima op andere afdelingen ingezet worden. Ook voor de thuiswerker is de C520-M een zeer geschikte headset.

Recensies

Schrijf uw recensie

Plantronics Blackwire C520-M USB Headset

Plantronics Blackwire C520-M USB Headset

Dubbeloors Lync geoptimaliseerde USB headset, de Plantronics Blackwire C520-M met Smart Sensor technologie!

Optimized for Microsoft Lync PC en Laptop 

Schrijf uw recensie

Downloaden

Product Sheet Blackwire 500 ENG

Product sheet Blackwire 500 Engelstalig

Downloaden (905.49k)

Handleiding BW C510-M/C520-M

Handleiding Blackwire C510-M en C520-M NL

Downloaden (1.09M)

Softphone Compatibility

Overzicht Softphone Compatibility

Downloaden (5.36M)