Plantronics Savi W445 USB DECT Headset UC Bekijk groter

Plantronics Savi W445 USB DECT Headset UC

203948-02

Nieuw

Draadloze DECT headset met onbeperkte spreektijd! Dat is de Plantronics Savi W445 USB DECT UC headset.

Meer details

2-3 dagen levertijd

€ 283,80
€ 343,40 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitDECT (USB)
Bereik100-120 meter max.
SpreektijdOnbeperkt (met Hot Swap batterij)
Noise-cancellingJa
Gewicht headset21 gram
Batterij verwisselbaarJa
GehoorbeschermingBescherming tegen piekgeluiden boven 118dB
Garantie2 jaar
Geschikt voor:PC Bellen, Unified Communications en Softphone oplossingen.

Meer informatie

De W445 is net als de W440 een draadloze USB DECT headset voor Unified Communications/Softphones, maar nu met onbeperkte spreektijd. Ideaal voor werkplekken waar de dagen langer zijn dan de standaard kantoortijden. Dankzij de "Hot-Swap" batterij kunt u tijdens een gesprek de batterij wisselen zonder het gesprek te verliezen. De headsethouder van de W445 heeft in de zijkant een extra paneel waar een batterij kan worden geladen terwijl u de headset in gebruik heeft. Is de batterij in uw headset bijna op, wissel hem dan eenvoudig met de tweede batterij en continueer uw gesprek. U heeft nu immers een onbeperkte spreektijd!

De W445 is op 3 manieren te dragen. Over het hoofd (hoofdband meegeleverd), over het oor (oorhaakjes en oordopjes in 3 maten meegeleverd) en als laatste achter het hoofd langs (nekband is los verkrijgbaar). Met 21 gram is de W445 net als de W440 de lichtste draadloze headset op de markt. De headset communiceerd met de D100 DECT dongel die in de USB poort van uw PC of Laptop gaat.

Hij is 100% geoptimaliseerd om te gebruiken met alle grote merken van Unified Communications en Softphone oplossingen. Door de naadloze integratie met de UC oplossingen van alle grote merken zijn alle functies direct te gebruiken, denk hier bij bijvoorbeeld aan het op afstand opnemen en neerleggen, aanpassen van het volume of het in-/uitschakelen van de mute functie. Optioneel heeft Plantronics ook nog gratis software, Plantronics Hub, die additionele ondersteuning biedt.

Alle onderdelen zoals de hoofdband, oordopjes, oorhaakjes, batterij etc. zijn los verkrijgbaar en daarmee eenvoudig op regelematige basis te vervangen. Dit in verband met de hygiëne. De W445 is een comfortabele en eenvoudig te gebruiken headset en in te zetten zowel op kantoor als bij thuiswerkers.

Recensies

Schrijf uw recensie

Plantronics Savi W445 USB DECT Headset UC

Plantronics Savi W445 USB DECT Headset UC

Draadloze DECT headset met onbeperkte spreektijd! Dat is de Plantronics Savi W445 USB DECT UC headset.

Schrijf uw recensie

Downloaden

Softphone Compatibility

Overzicht Softphone Compatibility

Downloaden (5.36M)