Plantronics Voyager 5200 UC

206110-01

Nieuw

De headset voor mobiele zakelijke gebruikers die via PC-audio, smartphone en/of tablet communiceren in rumoerige omgevingen en die alleen de beste audio kwaliteit willen kiezen voor de Plantronics Voyager 5200 UC.

Meer details

1 Item

Direct leverbaar

€ 165,28
€ 199,99 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitPC (d.m.v. BT600 dongel) en Bluetooth
BereikTot maximaal 30 meter
SpreektijdMaximaal 7 uur en 14 uur met oplaadetui, standby tijd maximaal 9 dagen en maximaal 7 dagen wanneer aangesloten op BT600
Noise-cancellingJa
Gewicht headset20 gram
Batterij verwisselbaarNee
GehoorbeschermingJa, beschermt tegen geluiden boven 118 dBA
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Unified Communications, PC-Audio, Smartphone, Tablets

Meer informatie

Plantronics introduceert in de enorm succesvolle serie Voyager headsets een nieuwe telg van de familie. Hij heet de Voyager 5200 UC en kan gebruikt worden om te bellen via de pc/laptop alsmede met uw smartphone of tablet. Hiermee is dit het meest ideale product voor mobiele werkers die vaak in rumoerige omgevingen zijn maar altijd goed verstaanbaar dienen te zijn.

Qua design lijkt hij op zijn broertje de Voyager Legend UC B235 en B235-M maar qua technologie en prestatie overteft hij deze. Ook de bluetooth dongel, die standaard wordt meegeleverd is geheel vernieuwd om nog hogere prestaties te kunnen leveren.

Als eerste Plantronics bluetooth headset heeft de Voyager 5200 UC maar liefst 4 adaptieve microfoons en DSP (digitale geluidsverwerking) die samen werken om storende achtergrondgeluiden te verminderen. Dit heeft als resultaat dat u goed verstaanbaar bent en de persoon aan de andere kant altijd het idee heeft dat u gewoon op kantoor bent. Bent u buiten dan heeft de 5200 zes lagen Windsmart-technologie die voor de helderheid van uw stemgeluid zorgen.

In het geval dat u de Voyager 5200 UC gebruikt voor pc-audio dan biedt hij breedbandaudio voor een hoge kwaliteit. Bovendien is hij ook voorzien van Soundguard-technologie voor de bescherming van uw gehoor tegen piekgeluiden. De Voyager 5200 UC is compatibel met alle Unified Communications oplossingen, SkypeforBusiness, Cisco, Avaya, Huawei e.a.

Het bereik, wanneer u gebruik maakt van de BT600 dongel, is tot maximaal 30 meter (afhankelijk van de locatie). Hij biedt gesproken meldingen zoals bijvoorbeeld een beller-id, mutestatus en gesprekstijd. De slimme sensoren registreren of u de headset op doet en nemen dan ook automatisch een gesprek aan, doet u hem af dan schakelt de audio direct terug naar uw smartphone.

Nieuw is ook de losse lader-, opbergetui die tevens een standaard is waarop u uw headset neer kunt zetten. Uw headset wordt dan ook gelijk bijgeladen. Volgeladen biedt u dit een extra 14 uur spreektijd wat handig is als u op reis gaat.

Met de Voyager 5200 UC heeft u de headset die u als proffesional nodig heeft en alleen het beste goed genoeg is!

Onderstaande promotie is geldig tot 30 juni 2017

U koopt bij ons 10x de Voyager 5200 UC en u ontvangt van Plantronics rechtstreeks de gratis Voyager Focus UC.

Voor meer informatie neem contact met ons op via 023-8926113

Recensies

Schrijf uw recensie

Plantronics Voyager 5200 UC

Plantronics Voyager 5200 UC

De headset voor mobiele zakelijke gebruikers die via PC-audio, smartphone en/of tablet communiceren in rumoerige omgevingen en die alleen de beste audio kwaliteit willen kiezen voor de Plantronics Voyager 5200 UC.

Schrijf uw recensie

Downloaden

Legend-5200

Vergelijking Voyager Legend vs Voyager 5200

Downloaden (134.26k)

Voyager 5200 Info

Infobulletin voor Voyager 5200 UC

Downloaden (363.74k)