Sennheiser MB 660 UC

507092

Nieuw

De ultieme mix tussen headset en koptelefoon, met de Sennheiser MB 660 UC heeft u het beste van twee werelden. Dankzij de meegeleverde bluetooth dongel is hij zowel op de PC als met uw mobiele telefoon te gebruiken.

Meer details

2-3 dagen levertijd

€ 449,00
€ 543,29 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitBluetooth v4.2
BereikMaximaal 25 meter (afhankelijk van apparaat en omgeving)
SpreektijdTot maximaal 30 uur (standby tot maximaal 15 dagen)
Noise-cancellingJa
Gewicht headset227 gram
Batterij verwisselbaarNee
GehoorbeschermingJa
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Unified communications, softphone, mobiele telefoon, tablet etc.
Audio KwaliteitHD
FabrikantnaamSennheiser
Productnummer Fabrikant507092

Meer informatie

Neem een bluetooth headset van Sennheiser plus een draadloze koptelefoon van Sennheiser en voeg deze samen en dan heb je de MB 660 UC bluetooth stereo koptelefoon. Hij is geheel uniek in zijn soort en beschikt over de laatste technologie op het gebied van geluid.

Adaptive Actieve Noise-canceling

De Sennheiser MB 660 heeft naast noise-cancelling technologie in de drie microfoons, wat zorgt dat jouw stemgeluid helder wordt doorgegeven en omliggend geluid tot een minimum wordt beperkt, ook de nieuwste technologie Adaptive Actieve Noise-cancelling. Deze laatste technologie maakt het mogelijk om je helemaal af te sluiten van je omgeving om je volledig te kunnen concentreren op een gesprek of bijvoorbeeld het beluisteren van je favoriete muziek.

Het unieke aan de MB 660 is dat de headset herkent hoeveel lawaai er om je heen is. Bij verhoogd lawaai zal de oorschelp zich verder sluiten en is er minder lawaai dan gaat hij weer verder open. Hiermee past de koptelefoon zich volledig aan de omgeving waarin je je bevindt aan.

Naast de noise-cancelling heeft Sennheiser ook veel aandacht gelegd op de kwaliteit van de spraak. De drie ingebouwde microfoons bieden dan ook een HD audiokwaliteit en filteren niet alleen omliggend geluid weg maar hebben ook Windsafe technologie, dit reduceert de invloed van wind op de microfoon als je bijvoorbeeld buiten bent. Al deze technologieën gecombineerd zorgen ervoor dat u goed verstaanbaar bent en blijft.

Ultieme muziek beleving

De koptelefoons van Sennheiser staan erom bekend dat ze een ongekend hoge kwaliteit muziekbeleving bieden, deze kwaliteit is ook terug te vinden in de MB660. Je kunt de MB 660 verschillende geluidsprofielen geven middels een knop op de headset. Je kunt kiezen tussen Club, voor muziek of Movie voor films, Speech voor spraak en als laatste Director. Al deze profielen dragen bij toch de perfecte geluidskwaliteit voor datgene waar je op dat moment mee bezig bent en de MB 660 voor gebruikt.

De MB 660 heeft naast de audio best-in-class ervaring ook een zeer ergonomisch ontwerp en is gemaakt voor langdurig gebruik, zowel zakelijk als prive. Hij heeft ook spraakwaarschuwingen waarmee je bijvoorbeeld kunt horen hoeveel batterij de koptelefoon nog heeft en of hij verbonden is een ander bluetooth apparaat. Afhankelijk van het appraat en de omgeving heeft de MB 660 een maximaal bereik van 25 meter.

De batterij heeft een constante spreek/luistertijd van maximaal 30 uur en een standby tijd van 15 dagen. Het volledig opladen van de MB 660 neemt ongeveer maximaal 3 uur in beslag. De MB 660 koptelefoon weegt 227 gram.

Standaard wordt de MB 660 geleverd met een Sennheiser BT 800 USB dongel, een USB laderkabel, een audiokabel, een in-flight adapter, draagtas en handleiding. De MB 660 is er in een standaard versie en een speciale Microsoft versie (voor gebruikers van Microsoft Lync en/of Skype for Business)

Recensies

Schrijf uw recensie

Sennheiser MB 660 UC

Sennheiser MB 660 UC

De ultieme mix tussen headset en koptelefoon, met de Sennheiser MB 660 UC heeft u het beste van twee werelden. Dankzij de meegeleverde bluetooth dongel is hij zowel op de PC als met uw mobiele telefoon te gebruiken.

Schrijf uw recensie

Accessoires