Sennheiser MB Pro 2 UC ML bluetooth headset

506046

Nieuw

Combineer bellen via de pc en uw mobiele telefoon met de Sennheiser Pro 2 UC ML dubbeloors bluetooth headset. Gecertificeerd voor Skype for Business en/of Microsoft Lync.

Meer details

2-3 dagen levertijd

€ 239,00
€ 289,19 incl. BTW

Datasheet

ConnectiviteitBluetooth v4.0
BereikTot max 25 meter (afhankelijk van apparaat en omgeving)
SpreektijdTot 15 uur constant
Noise-cancellingJa
Gewicht headset82 gram
Batterij verwisselbaarNee
GehoorbeschermingJa
Garantie2 jaar
Geschikt voor:PC en Mobiele telefoon, Skype for Business en/of Microsoft Lync
FabrikantnaamSennheiser
Productnummer Fabrikant506046

Meer informatie

Speciaal voor de mobiele werker heeft Sennheiser de MB Pro 2 UC ML op de markt gebracht. Dit is de versie voor mensen die gebruik maken van Skype for Business en/of Microsoft Lync als hun bel oplossing, voor alle andere softphone oplossingen is er ook een standaard versie verkrijgbaar.

De MB Pro 2 is een dubbeloors draadloze headset die werkt op Bluetooth technologie. De headset heeft een over het hoofd, dubbeloors draagstijl. Met de MB Pro 2 beschikt u over ultra noise-cancelling microfoons in de headset. Hiermee is de headset zeer geschikt in de auto omdat de persoon aan de andere kant van de lijn het lawaai in de auto niet hoort maar ook voor u als u zich optimaal wilt concentreren op het gesprek. De microfoonarm is bovendien te bewegen zodat u hem altijd in de voor u correcte positie kan plaatsen.

De oorschelpen bewegen mee met het hoofd, immers niet iedereen heeft hetzelfde hoofd. Door deze flexibiliteit van de oorschelpen en de ultra-comfortabele lederen oorkussens is de MB Pro 2 uitermate geschikt voor lange gesprekken zonder dat dit gaat irriteren.

Met een continue spreektijd tot wel 15 uur kunt u de hele dag aan één stuk door bellen zonder u zorgen te maken over de batterijinhoud. Ook is de MB Pro 2 uitgerust met gehoorbescherming, hiermee bent u beschermt tegen onverwachte piekgeluiden.

De MB Pro 2 UC ML wordt geleverd samen met de BTD 800 bluetooth dongel van Sennheiser en een handige stand die tevens de oplader van de headset is. De MB Pro 2 heeft een bereik tot 25 meter, dit is wel afhankelijk van het apparaat waarmee hij gekoppeld is en de omgeving waarin u zich bevindt. De headset weegt 82 gram en is voorzien van Bluetooth versie 4.0, A2DP, HSP en HFP technologie.

Deze headset is uitermate geschikte voor mensen die zowel onderweg als op kantoor/thuis-kantoor goed verstaanbaar willen zijn.

Recensies

Schrijf uw recensie

Sennheiser MB Pro 2 UC ML bluetooth headset

Sennheiser MB Pro 2 UC ML bluetooth headset

Combineer bellen via de pc en uw mobiele telefoon met de Sennheiser Pro 2 UC ML dubbeloors bluetooth headset. Gecertificeerd voor Skype for Business en/of Microsoft Lync.

Schrijf uw recensie

Accessoires