Herroepingsrecht

Wanneer u online aankopen doet in Nederland heeft u als koper de mogelijkheid om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit wordt ook wel een afkoelperiode genoemd.

Ook bij ComSound heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden gebruik te maken van dit recht en nog eens 14 dagen om uw bestelling te retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag en eventuele verzendkosten van ons terug. De kosten voor het retour zenden van uw bestelling komen voor uw rekening en bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht dient u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u eerst contact opnemen met onze klantenservice via info@comsound.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat wij het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening terugstorten.

Uitzonderingen

ComSound biedt producten aan die wegens hygiënische redenen uitgesloten zijn van het herroepingsrecht wanneer de gesealde verpakking van het product is verbroken. ComSound zal er zorg voor dragen dat u hier vooraf expliciet van op de hoogte wordt gesteld.

Het gaat hier om:

  • Headsets die in een gesealde verpakking zitten
  • Oordopjes, oorkussens en spreekbuisjes.

Wanneer de gesealde verpakking niet is verbroken kunt u uiteraard gewoon gebruik maken van uw herroepingsrecht.

Download hier het voorbeeldformulier voor herroeping (PDF)

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice 023-8926113 of e-mail info@comsound.nl