Onze projecten

Sinds de oprichting op 15 maart 2010 heeft ComSound al heel wat grote-, middel- en kleine projecten succesvol mogen uitvoeren. Wij zijn trots op het feit dat deze bedrijven ons hebben geselecteerd als partner en daarom willen wij dit graag met u delen. Wij hopen u hiermee een idee te geven van onze ervaring en u het vertrouwen te geven dat wij er ook voor u als partner zijn.

Ieder project is uniek en dit is ook hoe wij dit benaderen. Het gaat er niet om hoe groot een project is, het gaat erom dat wij samen de oplossing vinden die uw project tot een succes maakt!

Klant: Samskip

Sector: Logistiek

Telefonie oplossing: Skype for Business/Microsoft Lync

Producten: Headsets, Telefoons, Webcams

Diensten: Training personeel in het gebruik van Skype for Business/Microsoft Lync

Project:

Samskip is een container vervoerder die internationaal opereert, met meerdere kantoren in Europa. Bij de overgang van hun oude telefonie oplossing naar het Unified Communications platform van Microsoft, eerst Microsoft Lync en daarna Skype for Business, hebben zij ons geselecteerd als partner voor de implementatie hiervan. ComSound heeft voor dit project alle telecommunicatie hardware geleverd voor alle Europese vestigingen van Samskip.

Tevens hebben wij diverse trainingen verzorgd waarbij wij de gebruikers kennis hebben laten maken met de nieuwe telefonie oplossing Skype for Business en het gebruik van de nieuwe hardware oplossingen. Deze trainingen hebben wij op de verschillende kantoren in Europa lokaal gedaan in het Nederlands, Engels en Duits.

Klant: Sanoma

Sector: Media

Telefonie oplossing: Skype for Business/Microsoft Lync

Producten: Headsets, Telefoons, Vergadertelefoons

Project:

Sanoma is een media bedrijf die o.a. bekend is van bladen als de Donald Duck, Linda, VT Wonen en meer. Zij hebben gekozen om over te stappen op de telefonie oplossing van Microsoft, eerst Microsoft Lync en daarna Skype for Business. Daarbij hebben zij ons geselecteerd als partner en leverancier van de hardware behoeftes om de implementatie succesvol te maken. ComSound heeft voor dit project alle telecommunicatie hardware geleverd zoals headsets, telefoons en vergadertelefoons.

Klant: Nuon

Sector: Energie

Telefonie oplossing: VoIP (combinatie softphone en vaste telefoon)

Producten: Headsets

Project:

Nuon is bekend als energieleverancier, inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren al vele projecten gedaan samen met Nuon. Hierbij hebben wij headsets geleverd maar ook onderdelen als oorkussens, trainingskabels en meer.

Quote van de klant: (Bron: Kiyoh)

Zeer goede service en erg snel - W. Gils - Nuon

Klant: Rijksdienst Caribisch Gebied (Bonaire)

Sector: Overheid

Telefonie oplossing: VoIP

Producten: Headsets

Project:

De Rijksdienst Caribisch Gebied, gevestigd op Bonaire, wilden voor hun medewerkers headsets die zorgden voor de beste audio kwaliteit en waarmee mensen mobieler konden werken. Ze hebben ComSound benaderd vanwege onze expertise en samen met de klant hebben wij ervoor gezorgd dat iedereen nu met draadloze headsets werkt.