Headset op proef

U wilt in uw bedrijf headsets gaan inzetten voor uw medewerkers. Dit kan zijn omdat u gebruik wilt gaan maken van een nieuwe Unified Communications oplossing of omdat u een hybride oplossing zoekt tussen bellen met een telefoon en een softphone of omdat u voor uw medewerkers een arbo verantwoorde werkomgeving wilt creëren.

De keuze in headsets is groot en wij kunnen ons voorstellen dat u graag een goede afweging maakt voordat u overgaat tot de aanschaf. Om u in uw keuze bij te staan biedt ComSound bedrijven de mogelijkheid om één of meerdere headsets vrijblijvend te proberen.

Hoe werkt deze service?

Als eerste stap neemt u contact op met onze klantenservice. Samen met één van onze adviserend specialisten bespreken wij uw situatie, vraag en behoeftes. Wij brengen dan eerst een advies uit wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Op basis van het advies is er een mogelijkheid om een headset voor 14 dagen geheel vrijblijvend uit te proberen. Mocht het zo zijn dat de headset toch niet de beoogde behoeftes vervult dan kan deze weer retour gestuurd worden naar ComSound. Is de keuze wel goed dan kan hij gelijk bij u blijven en ontvangt u van ons een factuur.

Niet alle headsets komen in aanmerking voor een proefperiode. Het is daarom verstandig om met onze adviserende specialisten af te stemmen welke mogelijkheden er zijn. Wij bieden deze service al ruim 7 jaar aan en met name door vooraf samen met de klant goed de behoeftes in kaart te brengen merken wij dat in nagenoeg alle gevallen de klant de headset heeft behouden na afloop van de proefperiode.