Offerte op maat

Ieder bedrijf is anders, iedere behoefte is anders en een standaardoplossing is er niet. Het is om deze reden dat wij altijd een offerte op maat maken voor bedrijven.

Het offerte proces start altijd met een gesprek waarbij wij samen met u als klant gaan kijken wat u nodig heeft en welke uitdagingen we het hoofd moeten bieden.

Wanneer wij alle wensen en behoeftes in kaart hebben gebracht kan het zijn dat er meerdere oplossingen mogelijk zijn, het kan zo zijn dat we een tweede gesprek met u aangaan om net iets meer verduidelijking te krijgen of wij vertalen uw behoeftes in een passende offerte.

De offerte bevat, wanneer dit nodig is, een gedetailleerde beschrijving. Een offerte is geldig gedurende 30 dagen en kan ten alle tijden worden bijgesteld.

Het is goed om een offerte aan te vragen voor uw situatie, wij kijken namelijk ook naar de compatibiliteit. Wij bieden u dus altijd een oplossing aan die werkt, en nog belangrijker voldoet aan uw wensen of behoeftes.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod dan zetten wij de offerte om in een bestelling en gaan over tot levering. Wilt u ook een offerte opvragen bij een ander bedrijf dan begrijpen wij dat vanzelfsprekend. Wij trachten u altijd de beste service met daarbij een sterk financieel aanbod te doen.

Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken welke offerte de beste voor u is.