Betalen op rekening

ComSound biedt bedrijven de mogelijkheid om op rekening te bestellen en achteraf te betalen.

Wanneer u namens uw bedrijf meerdere producten wilt bestellen bij ComSound maar dit niet wilt voorschieten dan bestaat er de mogelijkheid dat wij uw bestelling leveren met daarbij een factuur met een betaaltermijn.

Wij zullen dan vooraf vragen of u een nieuw klantformulier wilt invullen met alle bedrijfsgegevens. Wij toetsen dan de kredietwaardigheid van uw organisatie en op basis daarvan ontvangt u een kredietlimiet. Het kan zijn dat wij bij grotere bestellingen een verzoek doen om een deel als aanbetaling te voldoen. U wordt hier uiteraard vooraf van op de hoogte gebracht om eventuele teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Ook voor consumenten is er de mogelijkheid om achteraf te betalen, dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de betaalmethode Afterpay op de site. De gehele financiele afhandeling vindt hier plaatst tussen Afterpay en u als consument, wij zien hier verder niet welke gegevens er tussen beide partijen uitgewisseld wordt. Of u in aanmerking komt om achteraf te betalen wordt bepaald door Afterpay, mochten zij uw verzoek afwijzen dan volgen wij hun advies hierin.

Wanneer u op rekening wilt gaan bestellen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 023-8926113 of e-mail info@comsound.nl.