Plantronics Voyager Legend Bluetooth Headset

87300-05

Nieuw

Opnieuw weet Plantronics de legendarische reputatie van de beste Bluetooth headset in de wereld te verbeteren. Na het grote succes van de Voyager 510, de Voyager Pro, Pro+ en Pro HD presenteren wij met trots de Plantronics Voyager Legend bluetooth headset!

  

Meer details

1 Item

Op voorraad

€ 61,94
€ 74,95 incl. BTW

-€ 25,88

€ 100,83

Datasheet

ConnectiviteitBluetooth
BereikMax. 10 meter
SpreektijdTot wel 7 uur continue, standby tijd tot wel 11 dagen
Noise-cancellingJa
Gewicht headset18 gram
Batterij verwisselbaarNee
Garantie2 jaar
Geschikt voor:Smartphone en/of Tablet

Meer informatie

Met de introductie van de nieuwe Plantronics Voyager Legend bluetooth headset gaat het legendarische succes van de Voyager serie verder. Opnieuw is Plantronics erin geslaagd om de meest succesvolle en meest verkochte bluetooth headset nog verder te verbeteren. Vooral op het gebied van gebruikersgemak heeft de Plantronics Voyager Legend unieke eigenschappen die nog niet eerder te zien waren.

 

Veel aandacht voor helderheid....

Plantronics heeft altijd een hoge prioriteit gegeven aan de duidelijkheid en helderheid van de gesprekken die u voert. Wanneer u met uw klant, in soms zeer uitdagende omstandigheden, aan de telefoon zit dan wilt u dat uw klant u altijd goed kan verstaan. De Voyager Legend is dan ook uitgerust met maar liefst 3 topkwaliteit microfoons die zo geplaatst zijn dat zij uw stemgeluid optimaal oppakken en doorgeven. Onnodige herhalingen behoren daarmee tot het verleden. Tevens is de Voyager Legend uitgerust met noise-cancelling (reduceert omgevingsgeluiden), WindSmart (reduceert hinderlijke wind geluiden) en andere technolgieën die er gezamelijk voor zorgen dat uw gesprekken helder en duidelijk zijn en blijven.

 

Een nieuwe dimensie in Slimme Technologie......

De Plantronics Voyager Legend is uitgerust met Smart Technologie, hiermee is Plantronics uniek in de wereld. De Smart Sensors in de headset zorgen ervoor dat inkomende gesprekken automatisch naar de headset worden geleid en bent u muziek aan het luisteren dan zorgt de headset er automatisch voor dat deze gepauzeerd wordt bij een inkomende gesprek om na afloop gewoon weer verder te kunnen luisteren. 

De Smart Technology in de Voyager Legend zorgt er ook voor dat u door middel van spraakgestuurde commando's een gesprek kunt aannemen of starten. Door simpelweg "answer" te zeggen wordt een inkomend gesprek op de headset aangenomen. Geheel nieuw, en de eerste headset in de wereld met de slimme oplossing, is de Caller ID Technologie. De headset vertelt u wie er belt wanneer u deze persoon heeft opgeslagen in uw adresboek.

 

Betrouwbare levensduur van de batterij.......

De Plantronics Voyager Legend biedt volgeladen een continue spreektijd tot 7 uur en een standby tijd van 11 dagen. Dankzij de meegeleverde autolader, USB lader en stroomadapter kunt u uw headset eenvoudig overal bijladen. De Plantronics Voyager Legend wordt geladen doro middel van een magnetische lader en hiermee wordt laden kinderspel. De headset weegt niet meer dan 18 gram en heeft een lichtgewicht, gebalanceerd design die ervoor zorgt dat u bijna niet merkt dat u een headset opheeft. Dit zorgt ervoor dat de Plantronics Legend optimaal te gebruiken is in een proffesionele maar ook in een prive omgeving. Laat uw stem duidelijk horen met de Plantronics Voyager Legend!

 

Specificaties van de Plantronics Voyager Legend:

 • Voorzien van 3 microfoons
 • Voorzien van noise-cancelling technologie
 • Voorzien van WindSmart technologie
 • Smart Sensors voor meer gebruikersgemak
 • De meest eenvoudig te bedienen headset in de wereld
 • Overal kunnen bijladen van de batterij dankzij de USB lader, autolader en AC adapter
 • Lichtgewicht ontwerp en gebalanceerd design zorgen voor ongekend draagcomfort
 • Voorzien van Caller ID technologie, de headset vertelt u wie er belt!
 • Spraakgestuurde handelingen zoals het opnemen van gesprekken voor 100% handsfree
 • Fluisterende waarschuwingen over o.a. de batterij levensduur
 • Batterijmeter voor iPhone en Android gebruikers
 • Compatibel met de Apps van Plantronics zoals MyHeadset en Vocalyst (Verkijgbaar in de Appstore en Androidmarket)
 • Voorzien van Multipoint zodat u twee bluetooth apparaten kunt bedienen met slechts één Voyager Legend headset. Bijvoorbeeld uw smartphone en uw tablet.
 • A2DP technolgie die het mogelijk maakt om te luisteren naar streaming muziek, GPS etc.
 • Continue spreektijd tot 7 uur
 • Standby tijd tot 11 dagen
 • Gewicht van de Voyager Legend is slechts 18 gram.
 • Voorzien van een niet vervangbare Ion Polymeer oplaadbare batterij
 • Bluetooth versie 3.0

Recensies

Kwaliteit 
2015-06-18

Top oortje

Wat een top oortje is dit zeg, eindelijk eentje die geen pijn doet en waar ik gewoon de hele dag mee kan bellen in de auto. Thanks voor de tip

 • 1 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

Plantronics Voyager Legend Bluetooth Headset

Plantronics Voyager Legend Bluetooth Headset

Opnieuw weet Plantronics de legendarische reputatie van de beste Bluetooth headset in de wereld te verbeteren. Na het grote succes van de Voyager 510, de Voyager Pro, Pro+ en Pro HD presenteren wij met trots de Plantronics Voyager Legend bluetooth headset!

  

Schrijf uw recensie

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden

Voyager Legend Product Sheet ENG

Product Sheet Voyager Legend Bluetooth headset Engels

Downloaden (570.83k)