Best verkochte producten

Merken

Leveranciers

Geen leverancier

Officieel Sennheiser partner

Gepubliceerd op: mei 11, 2017 | Auteur: ComSound | Categorieen: ComSound

Vanaf 1 mei 2017 mag ComSound zich officieel partner van Sennheiser noemen.

Officieel Sennheiser partner

Hoofddorp, 11-mei-2017

Vanaf 1 mei 2017 voegt ComSound het volledige zakelijke headset assortiment van Sennheiser toe aan haar portfolio. Het van oorsprong Duitse bedrijf Sennheiser is in de muziek industrie al jaren een gevestigde naam dankzij de sublieme audiokwaliteit in hun producten. Het niet voor niets dat wereldsterren als Adele, Pink en vele anderen alleen maar met de producten van Sennheiser willen werken.

De slogan van Sennheiser is niet voor niets "Future of Sound", hiermee geven ze precies aan waar ze goed in zijn; geluid! Inmiddels heeft Sennheiser al een behoorlijk assortiment aan zakelijke headset en speaker oplossingen, zowel bedraad als draadloos.

Onafhankelijk adviserend headsetspecialist

"De keuze om de producten van Sennheiser aan ons portfolio toe te voegen past in onze strategie om een onafhankelijk adviserend specialist te zijn voor onze klanten" aldus eigenaar M.Blom. ComSound is begonnen in 2010 met alleen maar headsets van het merk Plantronics. Eerder dit jaar werd daar Jabra al aan toegevoegd en dan nu Sennheiser. Met deze drie merken in het portfolio is het voor ComSound mogelijk om echt als een onafhankelijk adviserend headsetspecialist met haar klanten te praten.

"Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten, door het complete assortiment van de drie toonaangevende fabrikanten samen te brengen is er voor de klant echt iets te kiezen" zo verklaart Blom.

De headset wordt steeds belangrijker

Met de komst van Unified Communications oplossingen, softphones en het nieuwe werken zien we dat de headset steeds belangrijker wordt. Was de headset een aantal jaar geleden nog een product dat voornamelijk in call centers werd gebruikt, inmiddels zien we dat de adoptie van de headset in alle bedrijfsonderdelen doordringt. Het is niet alleen de ontwikkeling in telefonie oplossingen die voor deze groei zorgt. Ook zaken als ergonomie, arbo wetgeving, audio kwaliteit, gehoorbescherming en andere zaken dragen hieraan bij.

Assortiment van Sennheiser

Het assortiment van Sennheiser biedt oplossingen voor iedere werkplek, of je nu op zoek bent naar een draadloze of bedrade oplossing. Een absoluut onderscheidende kwaliteit van Sennheiser is de kwaliteit van het geluid, niet alleen voor de persoon aan de andere kant van de lijn maar ook zeker voor de gebruiker van de headset. Op dit moment werken wij hard aan het online beschikbaar stellen van het complete product aanbod inclusief alle losse onderdelen. Onze adviserend specialisten zijn inmiddels getraind en hebben toegang tot alle informatie die zij nodig hebben om de klant te helpen.

Reacties (0)

Geen reactie

Laat een reactie achter

U dient ingelogd te zijn om een reactie achter te laten

Laatste Nieuws

Review Plantronics Voyager Focus
In deze review nemen wij de Plantronics Voyager Focus onder de loep!
op mei 31, 2017 | door ComSound
Officieel Sennheiser partner
Vanaf 1 mei 2017 mag ComSound zich officieel partner van Sennheiser noemen.
op mei 11, 2017 | door ComSound

PayPal